Ons Team

Els Augustinus – Osteopaat D.O.

In 2005 studeerde ik af aan de topsportschool in Merksem waar ik judo op topniveau kon combineren met algemeen secundair onderwijs. Door mijn ontmoetingen met kinesisten tijdens deze topsportperiode, groeide mijn interesse voor kinesitherapie en behaalde ik mijn masterdiploma in 2008. Ik startte als zelfstandige kinesiste in een groepspraktijk waar ik veel ervaring kon opdoen tot ik in 2012 besloot mijn eigen praktijk op te richten in Boechout. In 2017 studeerde ik af als Doctor in de Osteopathie waardoor ik nog een bredere kijk heb gekregen op het functioneren van het menselijk lichaam. Ondertussen ben ik ook gestart met de postgraduaatopleiding pediatrie in de osteopathie: osteopathie bij baby’s en kinderen.

Josie Bosmans

In juni 2017 behaalde ik mijn diploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen, afstudeerrichting musckuloskeletale en sport. Hierna behaalde ik een postgraduaat in de manuele therapie aan de Universiteit van Gent. Hierdoor specialiseerde ik me verder, om de klachten van patiënten nog beter te kunnen begrijpen en behandelen. Ondertussen volgde ik cursussen over taping, ademhalingstherapie, pre- en postnatale kinesitherapie, yoga en core stability. In 2019 startte ik vol enthousiasme met  de 4-jarige opleiding tot fasciatherapeut.

Marie Bertels

Al heel mijn leven ben ik gepassioneerd door sport en beweging, bovendien sta ik graag in contact met mensen en ben ik steeds bereid deze verder te helpen. Dit bracht me al snel bij de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Mijn diploma behaalde ik in 2020 aan de Universiteit van Antwerpen, afstudeerrichting musculoskeletale- en sportkinesitherapie. Ik specialiseer me verder in dry needling en manuele therapie.

Lauranne Housiaux

Mijn grote interesse voor sport, beweging en het contact met mensen hebben ervoor gezorgd dat ik in juni 2020 afgestudeerd ben als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen, afstudeerrichting musculoskeletale- en sportkinesitherapie.

Tijdens meerdere stages groeide mijn interesse voor de oudere bevolking, waardoor ik nog een extra specialisatiejaar geriatrie succesvol afgerond heb. Hierdoor combineer ik mijn werk in de praktijk met een job in een woonzorgcentrum.
In september 2021 startte ik met de éénjarige opleiding manuele therapie aan de Universiteit Gent.