COVID-19

Beste patiënten,

Wij doen ons uiterste best om iedereen die klachten heeft op een zo goed mogelijke manier verder te helpen. We dienen hiervoor samen enkele afspraken te maken.

Indien jullie zelf ziek zijn (symptomen zoals koorts, hoesten, niezen, keelpijn, hoofdpijn of diarree), zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met zieke mensen vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren en ons hierover te informeren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere (kwetsbare) patiënten. Indien wij ziek worden, zijn wij verplicht ons voor COVID-19 te laten testen en de praktijk tijdelijk te sluiten tot we de testresultaten hebben.

Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen met zeep in het toilet als ook te ontsmetten. Ook willen wij vragen om je eigen badhanddoek en mondmasker dat voldoet aan de veiligheidsnormen, mee te brengen. Het mondmasker wordt gedragen vanaf het binnenkomen in de praktijk tot je weer buiten de praktijk bent! Ook de kinesitherapeut zal een mondmasker dragen gedurende de behandeling. Raak zo weinig mogelijk aan en probeer contact met je gezicht te vermijden.

Ons team van therapeuten zal zowel VOOR als NA elke behandeling de handen grondig wassen en desinfecteren. Wij voorzien ook wegwerppapier voor de behandeltafels en zullen deze na elke behandeling grondig proper maken.

Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken. We doen er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven, dus het heeft geen zin om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn. Gelieve op het uur van de afspraak de wachtzaal te betreden. Indien je vroeger toekomt aan de praktijk, vragen wij om buiten of (indien het regent) in de auto te wachten. Wij plannen ook de afspraken voldoende ruim in teneinde contacten tussen patiënten onderling te vermijden.

Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak.

Word je toch vergezeld, dan vragen wij de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtzaal te blijven zitten tijdens de therapiesessie.